hem         produkter         egen design         kontakta oss
 
 

- ett koncept som stärker ert varumärke

Vår affärsidé är att jobba för och med våra kunder och tillsammans stärka ert varumärke. Här presenterar vi ett koncept som är noga framtaget av oss för att passa just er och få er att synas mer.

Så här går det till:
Efter överenskommelse med kunden och det ni vill förverkliga med ert varumärke, tar vi kontakt med vår designbyrå. Vi låter dom ta fram designförslag på er handduk. Skisserna skickar vi sedan ut till er, för att få eventuella synpunkter och vi justerar efter era önskemål. Därefter skickar vi skisserna till fabriken, där er handduk produceras.
Vävd etikett med logotyp
Framsida: Plats för text/logotyp.
Baksida: 1 färg med tvättråd

Brodyr i hängaren

Separat matchande färg på hängare


HANDDUK MED BRODYR
Med denna metod kan ni brodera in er logotype eller det mönster ni önskar. Placering av brodyren är valfri och max 10 000 stygn är möjligt. Givetvis får du välja din egen PMS-färg på logotypen eller mönstret.

Upplaga
Minsta antal 200 st. Brodyren godkänns utifrån tryckunderlag/skisser.HANDDUK MED INVÄVD BÅRD
Här väver vi in din logotype eller det mönster ni vill ha på handdukens bård. Du kan välja att jobba med upp till 4 pms-färger (inkl. handduksfärg) på logotypen eller mönstret.

Upplaga
Minsta antal 200 st. Mönstret godkänns utifrån tryckunderlag/skisser.RELIEFVÄVD HANDDUK
Relieftekniken innebär att man "skär ut" trycket i handduken. Trycket går ton i ton med handdukens färg, vilket gör att man får ett mjukt men framtonande motiv och en diskret och stilren märkning.

Upplaga
Minsta antal 200 st. Reliefen godkänns utifrån tryckunderlag/skisser.HANDDUK MED TRYCK
Vill du skapa en helt unik handduk med många färger är denna metoden kanske det bästa alternativet då även tryck av fotografier är möjligt. Vi trycker på hela handdukens yta.

Upplaga
Minsta antal 100 st. Trycket godkänns utifrån tryckunderlag/skisser.INVÄVD HANDDUK
Denna teknik innebär att man väver in mönstret/färgerna i handduken. Vanligtvis eller rent tekniskt så är det enklast att använda sig av två färger; en bottenfärg och en färg på loggan. Blandar man en ljus och en mörk färg rekommenderar vi en tjockare gramvikt för att undvika att färgerna lyser igenom. Bra att veta är att handduken får en positiv och en negativ sida. En uppskattad och lyxig kvalitet.

Upplaga
Minsta antal 500 st. Mönstret godkänns utifrån tryckunderlag/skisser.

 
 
www.royaltouch.se         036-36 90 70